Oradea Press – 4 iunie 2008

Jurnal bihorean: PNL a depăşit PD-L şi UDMR

“După ce luni Ilie Bolojan şi-a anunţat victoria încă din primul tur în cursa pentru Primăria Oradea, ieri a fost rîndul colegului său, senatorul Radu Ţîrle, să-şi facă public neaşteptatul triumf la Consiliul Judeţean. Candidatul PNL a fost cel care a reuşit să strângă cele mai multe voturi, 27,93%, în ciuda faptului că în campania electorală dinainte de alegeri nu era cotat nici măcar cu locul II.”

Jurnalul de dimineaţă: Liberalii au «îngălbenit» Bihorul

“Liberalii bihoreni au câştigat cele mai râvnite două poziţii din Bihor. Este vorba de Primăria Oradea şi şefia Consiliului Judeţean Bihor. După ce Ilie Bolojan a reuşit să câştige – din primul tur- funcţia de edil-şef, ieri a venit rândul lui Radu Ţârle să-şi adjudece cea mai importantă funcţie din judeţ: cea de şel al forului judeţean.”

Crişana: Marş de protest împotriva avortului

“Mai mulţi voluntari şi membri ai Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – Filiala Oradea au organizat ieri o serie de acţiuni privind promovarea luptei împotriva avortului. Organizaţia ASCOR – Filiala Oradea este la cea de-a doua manifestare de acest gen. Campania antiavort a fost organizată la nivelul întregii ţări cu prilejul zilei de 1 iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului. Prin acţiunile desfăşurate ieri s-a încercat să se tragă un semnal de alarmă asupra consecinţelor psihologice şi riscurilor medicale la care se expun femeilor în urma recurgerii la un astfel de gest. Potrivit statisticilor, România se situează pe primul loc în Europa în ce priveşte avorturile, înregistrându-se o rată de 3 avorturi la fiecare naştere vie.”

Realitatea bihoreană: Criză la Spitalul Judeţean

“Ca urmare a deciziei Agenţiei Europene a Medicamentului, heparina sodică a fost retrasă din toate unităţile sanitare din Uniunea Europeană şi, implicit, din cele din România. Din acest motiv, multe spitale din ţară, inclusiv din Oradea, au rămas fără heparină, fiind nevoite să amâne operaţiile. În locul Heparinei, importatorii şi distribuitorii vând produse mult mai scumpe, cum sunt Clexane sau Fraxiparina.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: