Oradea Press – 6 iunie 2008

Jurnal bihorean: Există viaţă şi după alegeri?

“Revanşa peneliştilor este rezultatul muncii de partid din cei opt ani care s-au scurs de la plecarea, în condiţii puţin onorante, a ultimului liberal din Cabinetul 1 al Oradiei. În fapt, la nivel local, singura mişcare remarcabilă a acestui partid, a cărui imagine a fost indisolubil legată în ultimii 10 ani de tutela fraţilor Micula, a fost impunerea lui Ilie Bolojan ca prefect al judeţului. Fără această mişcare, PNL Bihor nu ar fi rămas decât un partid de flacon de 10 procente.”

Jurnal de dimineaţă: Cutremur în PSD Bihor

“PSD a găsit un singur vinovat pentru eşecul partidului la alegerile locale. Este chiar candidatul Dan Matei, care a şi fost suspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale pentru că a obţinut un scor mai mic decât partidul. Locul său a fost ocupat imediat de către deputatul Claudiu Pop. Deşi deputatul a fost coordonatorul campaniei Oradea, el nu şi-a asumat nicio responsabilitate şi chiar a votat suspendarea lui Matei. Nici Mihai Bar nu i-a fost alături candidatului PSD, ci dimpotrivă – cu toate că, în 2004, şi acesta a obţinut un procent mai mic decât partidul la alegerile locale de atunci. Pe vremea aceea, însă, nimeni nu i-a cerut demisia.”

Crişana: Oare unde-au fost edilii când a fost “uitat” Viteazul?

“De miercuri, statuia lui Mihai Viteazul este din nou înconjurată de schele şi plase de protecţie, semn că angajaţii de la Constructorul Sălard vor să se apuce din nou de lucru. Ieri, însă, niciun muncitor nu a mai trecut pe şantierul din Piaţa Unirii. Asta, în condiţiile în care este evident că termenul de o lună trecut în contract este unul fictiv.”

Realitatea Bihoreană: Împărăţia apei termale

“Un adevărat aqualand cu preţuri promoţionale va fi inaugurat peste două săptămâni în Băile Felix. […] Alte lucrări pentru acest an: sunt în curs de execuţie lucrările de modernizare a hotelului Lotus (hotel de patru stele, trei săli de restaurant cu terase exterioare, săli de conferinţe, bar, braserie), construcţii, instalaţii (inclusiv climatizare), extinderea parcării. Complexul va fi dotat cu o zonă de agrement cu 14 bazine, în suprafaţă totală de circa 1.200 m2, din care nouă bazine acoperite (cu acoperiş parţial mobil), cu elemente de recreare, care vor include piste de tobogan acvatic şi chiar o mini-pistă de surf, una dinte primele din Europa.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: