Oradea Press – 7 iunie 2008

Jurnal bihorean: Mii de bihoreni fără taloane

“De la începutul derulării programului până în prezent au fost returnate la CAS Bihor aproximativ 55.000 de scrisori cu taloane, din care au fost solicitate şi înmânate cetăţenilor doar 4.000, restul aflîndu-se şi acum la sediul CAS Bihor. ‘Practic aproximativ 10% din populaţia judeţului Bihor nu va putea beneficia de evaluarea sănătăţii dacă nu intră în posesia scrisorilor cu taloanele aflate la CAS’, adaugă dr. Ţârţ.”

Jurnal de dimineaţă: Ilie Bolojan certificat în funcţia de primar

“Ilie bolojan a primit două certificate: unul de primar şi un altul de consilier local. La prima şedinţă a noului Consiliu Local, Ilie Bolojan va renunţa la funcţia de consilier local, urmând să opteze pentru cea de primar al Oradei. Judecătorul Ovidiu Galea a anunţat că la Judecătoria Oradea nu au fost depuse contestaţii împotriva alegerii lui Ilie Bolojan în funcţia de primar.”

Crişana: Lucrările de înfrumuseţare cauzează reacţii adverse

“Aceeaşi firmă din Bucureşti [SC Horticultura SRL] a executat lucrările de reamenajare a Pieţei Unirii, însă, după ce a ras tuia din faţa Bisericii cu Lună, după multe presiuni şi în urma unei decizii a spacialiştilor de la Muzeul Ţării Crişurilor, a fost nevoită să sisteze amenajarea. Pe lângă faptul că noua alveolă, aşa cum e acum amenajată aici, nu face decât să pună în evidenţă clădirile aflate în degradare, chiar şi specialiştii Primăriei Oradea au confirmat faptul că buxuşii riscă să se usuce, în condiţiile în care aceştia nu au fost plantaţi la parametrii ceruţi. Mai mult, lucrările din Piaţa Unirii au fost atât de mult abandonate, încât nici măcar angajaţii firmei nu s-au mai obosit să prindă în astfalt noile coşuri de gunoi aduse în zona alveolei, ele sprijinindu-se în continuare de copaci, pradă hoţilor.”

Realitatea bihoreană: Drumul oaselor pe Calea Clujului

“Circulaţia pe Calea Clujului a devenit de câteva săptămâni un adevărat sport extrem pentru şoferi. Lucrările de reabilitare a reţelei de apă îngreunează circulaţia autovehiculelor, la orele de vârf ambuteiajele întinzându-se pe kilometri întregi. Municipalitatea este depăşită de situaţie, iar Compania de Apă aruncă vina în cârca Drumurilor Orăşeneşti.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: