Oradea Press – 12 iunie 2008

Jurnal bihorean: Mariaj între PNL şi UDMR

“Printr-un comunicat remis ieri presei bihorene, liderii PNL şi UDMR Bihor, Cornel Popa şi Kiss Alexandru, au anunţat că cele două formaţiuni politice s-au înţeles pentru formarea unei ‘coaliţii în judeţul Bihor şi Municipiul Oradea pentru următorii ani’.”

Jurnalul de dimineaţă: Grădina Zoologică, protejată de lege

“Ministerul Mediului pune capăt oricărei rentative de strămutare a Grădinii Zoologice din Oradea. Schimbarea destinaţiei terenului este interzisă indiferent de regimul juridic şi va fi sancţionată penal. Cei care vor încerca să schimbe destinaţia terenului trebuie să-l aducă în starea iniţială pe cheltuială proprie.”

Crişana: Maternitatea din Oradea se aliniază la standarde europene

“Un număr impresionant de aparate medicale şi performante a ajuns în aceste zile la Maternitatea Oradea, ca urmare a programului de reabilitare a maternităţilor început în 2002 de către Minister. Este vorba despre şase incubatoare, cinci pulsoximetre, două mese radiante pentru resuscitare, două monitoare cu oxigen, cinci lămpi de fototerapie, şase corturi de oxigen, şase baloane de resuscitare, patru laringoscoape, un aparat de radiologie mobil şi 25 de pompe de perfuzie, toate pentru nou-născuţi.”

Realitatea bihoreană: Datori vânduţi municipalităţii

“Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) a demarat procedurile de executare silită pentru o serie de societăţi comerciale, persoane fizice şi juridica autorizate, precum şi pentru 11 asociaţii şi fundaţii din Oradea, care au înregistrat debite importante către municipalitatea orădeană. […] Alianţa pentru România datorează AIO 5.790 de lei, reprezentând chiria datorată Administraţiei Imobiliare din Oradea. Federaţia Ecologistă datorează 3.880,71 de lei şi are dosar de executare silită din 17 septembrie 2007.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: