Oradea Press – 14 iunie 2008

Jurnal bihorean: Laptop gratuit la liceeni

“Elevii de clasa a IX-a şi profesorii liceelor de stat vor beneficia, din toamnă, de laptopuri în valoare de 400 de euro, care vor fi achiziţionate de şcoli din fonduri alocate de Minsiterul Educaţiei. Pentru circa 300.000 de beneficiari, ministerul urmează să aloce circa 120 de milioane de euro.”

Jurnalul de dimineaţă: Încă un militar român ucis în Afganistan

“Ionuţ Cosmin Sandu este al şaselea militar român căzut la datorie în timpul unei misiuni în Afganistan. Incidentul s-a produs pe 20 martie 2008, la nord de Oalat, în timpul unei misiuni de patrulare.”

Crişana: The Light, o revoluţie în cinematografie

“Compania britanică The Light, specializată în cinematografie, şi-a lansat joi seara la Oradea cea mai nouă investiţie a sa în Europa: cinematograful digital. În octombrie, The Light îşi va deschide porţile la Bucureşti, urmând ca al doilea cinematograf de pe continent să fie inaugurat la Oradea pe data de 6 noiembrie, în cadrul Tiago Mall.”

Realitatea bihoreană: Împânzit de poliţişti

“Agenţii de circulaţie din toată ţara vor sta cu ochii, în următoarele două luni, pe tot ce mişcă pe cele trei drumuri naţionale cu risc mare de producere a accidentelor: DN1 (E60), DNS şi DN7. Noua campanie de prevenire a accidentelor rutiere se va derula din 16 iunie şi până pe 16 august. În Bihor şoseaua către Cluj-Napoca, din Oradea şi până la Piatra Craiului, va fi aptrulată non-stop de echipaje ale Poliţiei Rutiere.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: