Oradea Press – 17 iunie 2008

Jurnal bihorean: PNL şi PD-L domină Bihorul

“Odată trecut şi al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, PNL şi UDMR numără acum împreună 53 de primării câştigate în Bihor, dintr-un total de 101. […] PD-L şi-a adjudecat, în schimb, patru primari la oraş: Dorel Talpoş la Marghita (în dauna UDMR), Ioan Lucaciu la Ştei (în faţa PNL), Costel Sîrghie la Nucet şi Florin Porge la Vaşcău.”

Jurnalul de dimineaţă: Cheltuielile de campanie ale lui Ilie Bolojan

“Primarul Oradiei ales din primul tur, la 1 iunie, Ilie Bolojan, şi-a prezentat ieri veniturile şi cheltuielile din campania electorală. Veniturile totale ale PNL Oradea din această campanie electorală au fost de 421.903, 99 lei, din care au fost cheltuiţi 707.770,97 lei.” [suma e indicată greşit, e vorba de 407.770, 97]

Crişana: Final de stagiune, la Teatrul de Stat Oradea

“Cât priveşte lucrările de restaurare la clădirea teatrului, Lucian Silaghi, directorul instituţiei, ne-a declarat că, în urma discuţiilor cu proiectantul, s-a ajuns la concluzia că situaţia acoperişului este îngrijorătoare şi necesită intervenţie, ultimele reparaţii, care au fost făcute acum şapte, opr ani, fiind de slabă calitate.”

Realitatea bihoreană: Decisiv cu olandezii zburători

“Cotidianul german Die Welt scrie că echipa naţională a României şi-a câştigat respectul tuturor la Campionatul European din Austria şi Elveţia, prin remizele cu Franţa şi Italia, şi apreciază că formaţia antrenată de Victor Piţurcă este una dintre surprizele competiţiei pentru casele de pariuri.”

Informaţia de Vest: Oradea, cu punga goală?

“Plecarea de la putere a fostei conduceri din Primăria Oradea a scos la iveală o sumedenie de secrete. De fapt, nişte adevăruri intuite cu multă vreme înainte, dar făcute publice doar după finalizarea campaniei electorale. Încă din luna februarie, ‘Informaţia de Vest’ atrăgea atenţia orădenilor că bugetul încropit de finanţiştii din primărie suferă de mari neajunsuri. Adică, aveam de a face cu cel mai sărac buget de după Revoluţie încoace.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: