Oradea Press – 18 iunie 2008

Jurnal bihorean: Lumină verde la centură

“Centura Oradea se află acum în subordinea Guvernului şi era obligaţia Regionalei Cluj a CNADN, de care aparţine Bihorul, să întocmească documentaţia tehnică pentru proiectul pe aptru benzi de reabilitare a acestei şosele. Din păcate, şefii de la Cluj nu au reuşit să impulsioneze deloc lucrările la Centura Oradiei. Dimpotivă, prin întârzierea definitivării soluţiei tehnice lucrările au trenat. Decizia lui Debucean de a prelua sarcinile Clujului e consecinţa lentorii celor din judeţul vecin.”

Jurnal de dimineaţă: Ilie Bolojan investit în funcţia de primar

“Noul primar al Oradiei, ales la 1 iunie, din primul tur al alegerilor locale, va fi investit – astăzi – în funcţie. Tot astăzi se va constitui şi noul legislativ local şi vor fi aleşi cei doi viceprimari ai Oradiei. […] Din cei 27 de consilieri locali, cei mai mulţi aparţin grupului politic PNL (11 consilieri), urmat de grupul democrat-liberalilor şi al UDMR (fiecare câte 7 consilieri) şi cel al PSD, cu 3 aleşi locali.”

Crişana: Constructorul blocurilor ANL şi-o caută cu… lumânarea

“Finalizarea blocurilor ANL de pe Bulevardul Decebal înregistrează încă o amânare, noul termen avansat de constructor fiind mijlocul lunii iulie a.c. Iniţial predarea celor 79 de apartamente era prevăzută pentru februarie 2008, însă antreprenorul CIAC nu a fost în măsură să se încadreze nici în acest termen.”

Realitatea bihoreană: Bacalaureat, ultima sută de metri

“Aproximativ 230.000 de elevi, repartizaţi în 674 de centre de examen, s-au înscris la examenul naţional de bacalaureat, care începe luni cu proba orală la limba şi literatura română. […] Desfăşurarea probelor orale are caracter public. Accesul presei se face cu avizul preşedintelui comisiei şi în prezenţa unui membru al comisiei. Reprezentanţii mass-media pot realiza înregistrări / fotografii / preluări de imagini în timpul desfăşurării probelor orale, doar cu acceptul persoanelor care apar în materialele respective.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: