Oradea Press – 19 iunie 2008

Jurnal bihorean: Au jurat un nou început

“Zi solemnă, ieri, pentru Oradea şi Bihor. Noii şefi ai Primăriei Oradea, respectiv Consiliului Judeţean, liberalii Ilie Bolojan şi Radu Ţârle, au fost învestiţi în funcţii, depunând, în cadrul festiv, şi jurămintele cerute de lege.”

Jurnalul de dimineaţă: E oficial! Bolojan primar, Biró şi Carp – viceprimari

“Votul pentru alegerea viceprimarilor a fost secret. Rând pe rând, fiecare ales local a intrat în cabina de vot şi a votat. La final, rezultatul a fost de 20 de voturi «pentru» Carp şi 7 voturi «împotrivă». Acelaşi rezultat l-a obţinut şi candidatul UDMR, astfel că – de ieri – Oradea aredoi viceprimari: Biró Rozália şi Gheorghe Carp.”

Crişana: Universitatea Oradea, în prag de reorganizare

“Într-o conferinţă de presă, care a avut ieri, conducerea Universităţii Oradea a anunţat că este hotărâtă să reducă numărul facultăţilor din cadrul instituţiei de învăţământ superior, pentru a eficientiza funcţionarea acesteia.”

Realitatea bihoreană: Oradea, sub ape

“Repriza de ploaie de ieri a solicitat la maximum canalizarea oraşului. În zona Pieţei Decebal, a străzilor Menumorut, Doina şi Piaţa Ţăranilor apa a ajuns rapid la aproape o jumătate de metru pe şosea.”

Lasă un comentariu