Oradea Press – 20 iunie 2008

Jurnal bihorean: Mică Veneţie ori mare problemă?

“Canalizarea străzilor Spitalului şi Tudor Vladimirescu a fost realizată recent, şi nu pe bani puţini, însă ea nu a făcut faţă. Totodată, Orăşelul Copiilor, inaugurat la 1 iunie 2007 şi plătit cu un milion de euro, a devenit şi el lacustru, întrucît nu are canalizare.”

Jurnalul de dimineaţă: Săptămâna locurilor de muncă la AJOFM

“Pentru prima dată, elevii şi studenţii – care vor să câştige un ban cinstit în perioada vacanţei de vară – vor putea participa la o Bursă a Locurilor de Muncă doar pentru ei. Majoritatea locurilor de muncă temporare oferite sunt în domeniul electronic şi IT. Anul trecut, prin intermediul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, au fost încadraţi – temporar, pe perioada vacanţei – 130 de elevi şi studenţi.”

Crişana: Mutilarea arhitecturii sub privirile indiferente ale inspectorilor de urbanism

“Cei patru ani care s-au scurs de la adoptarea hotărârii privind montarea agregatelor de aer condiţionat pe faţada clădirilor din zona centrală a oraşului au însemnat nu o reducere a acestor practivi, ci, din contră, în acest interval de timp a avut loc o adevărată explozie de instalare a unor astfel de aparate.”

Realitatea bihoreană: Daunele pentru victime, din poliţa RCA

“Vătămările corporale în totalul despăgubirilor RCA au o pondere de 1% în România şi de 50% în Uniunea Europeană. Asiguratorii trebuie chemaţi în instanţă dacă refuză să plătească daunele pentru deces sau vătămare corporală.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: