Oradea Press – 21 iunie 2008

Jurnal bihorean: Scandal monstru în PD-L Bihor

“Ieri, preşedintele PD-L Bihor, Petru Filip, întors de la Bruxelles, a spulberat Biroul Permanent Local Oradea al PD-L! Prin intermediul Biroul Permanent Judeţean, al cărui preşedinte este, Filip a revocat decizia ‘insurgenţilor’ din PD-L Oradea şi a dispus dizolvarea întregului Birou Permanent Local!”

Jurnalul de dimineaţă: Moldoveni ascunşi printre polistiren

“Poliţiştii de frontieră au depistat, în cursul zilei de ieri, în urma unui control de rutină la Punctul de Trecere al Frontierei din Vama Borş, nu mai puţin de 9 cetăţeni moldoveni, ascunşi într-un autocamion cu baloţi de polistiren.”

Crişana: Au ieşit mitocanii la plimbare

“Cea mai mare mutaţie socială din lumea românească este în curs de desfăşurare şi constă în evoluţia ruralităţii spre urbanitate. […] Marele fluviu uman se revarsă continuu, antrenând şi bune, şi rele, şi apele limpezi ale omenescului, şi gunoaiele sale urât mirositoare.”

Realitatea bihoreană: Caută drumul spre normalitate

“Primarul Ilie Bolojan a avut ieri o altfel de întîlnire cu reprezentanşii mass-media din Oradea. Spre deosebire de conferinţele de presă în care jurnaliştii sunt cei care îşi iau notiţe, de această dată rolurile s-au inversat, Bolojan fiind cel care, cu conştiinciozitate, şi-a notat nemulţumirile şi piedicile pe care jurnaliştii orădeni le-au întîmpinat în relaţia cu Primăria.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: