Oradea press – 23 iunie 2008

Jurnal bihorean: Bolojan – tsunami la Primărie

“După ce au avut clinciuri şi cu fostul primar interimar, Mihai Groza arhitectul-şef Andrei Luncan şi şeful de la Direcţia Economică, Emilian Sala, au fost luaţi în colimator şi de către primajul Bolojan. O diferenţă majoră însă: în timp ce Groza i-a lăsat temporar fără atribuţii, dar pe aceleaşi salarii grase, Bolojan vrea să-i dea afară de-a binelea!”

Jurnalul de dimineaţă: Consiliul Judeţean, condus de coaliţia PNL-UDMR

“La propunerea consilierilor judeţeni ai PNL, în perioada 2008-2012, în Consiliu vor funcţiona 6 comisii de specialitate: Comisia de Buget-Finanţe, de Organizare şi Dezvoltare Urbanistică, Comisia de Muncă şi Protecţie Socială, pentru Activităţi Socio-Culturale, Culte, Învăţământ, Comisia pentru Protecţia Mediului şi Turism şi Comisia Juridică.”

Crişana: Peste 6.000 de locuri la Universitatea Oradea

“Pentru anul universitar 2008-2009, Universitatea Oradea pune la dispoziţia studenţilor, pentru studiile de licenţă, 4.873 de locuri cu taxă şi 1.618 de locuri bugetate, cu 694 locuri mai mult decât pentru anul universitar 2007-2008. În ceea ce priveşte admiterea pentru studiile universitare de licenţă, aceasta se va desfăşura în intervalul 7-18 iulie 2008.”

Realitatea bihoreană: Mii de turişti au năvălit în ştrandul Felix

“În jur de 3.000 de persoane au invadat ştrandul Felix în prima zi deschisă publicului după renovarea bazinelor. Vremea frumoasă şi gratuitatea intrării pentru ‘tot poporul’ au făcut minuni, turiştii umplând până la refuz ştrandul. Dacă aqualandul proaspăt inaugurat a semănat cu un stup de albine, în restul ştrandului din staţiune a cam bătut vântul.”

Bihoreanul: Ilie la Primărie

“Prima sarcină trasată de Bolojan ţine de curăţenia oraşului. Noul edil i-a cerut directorului RER să se achite întocmai de obligaţiile asumate prin contractul încheiat cu municipalitatea. […] Cea de-a doua problemă atacată pieptiş de noul primar a vizat lucrările începute şi neterminate din oraş. Bolojan a cerut inventarierea tuturor săpăturilor, a firmelor care execută lucrările şi a termenelor de predare. […] Una din cele mai grele sarcini îi revine şefului Direcţiei Informatice, Silviu Lucuţa. Acesta va trebui să pună în funcţiune cât de rapid un site ‘adevărat’ pentru Primărie, pe care să fie postate absolut toate informaţiile de interes public.”

Gazeta de Oradea: “Lăcaş” mobil pentru copiii străzii

“După mai bine de jumătate de an, copiii străzii se vor muta în casă nouă. Containerele în care vor locui vor avea toate utilităţile necesare pentru ca ei să se poată integra. Dacă până acum s-au înghesuit în corturi, acum vor avea parte de o casă mobilă şi un trai îmbunătăţit. ‘Odată cu achiziţionarea containerelor, se vor schimba şi condiţiile de cazare, deoarece acestea putem spune că sunt condiţii reale de locuit. Containerele vor avea chiuvete, toalete, duşuri, boilere. De două ori pe săptămână, vor dispune şi de apă caldă’, mai spune coordonatorul [Ferencz Ştefan] care se ocupă de copiii străzii.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: