Oradea Press – 25 iunie 2008

Jurnal bihorean: Bondar înţeapă Pelicanul

“În cadrul unei conferinţe de presă ţinute cu ocazia recepţiei celor şapte ambulanţe noi, dr. Bondar a ţinut să precizeze faptul că bihorenii încă nu fac diferenţa între Serviciul de Ambulanţă şi Pelican, de nenumărate ori angajaţii Ambulanţei fiind criticaţi pentru zgomotul prea mare pe care îl fac ambulanţele Pelicanului în oraş.”

Jurnalul de dimineaţă: Incendii provocate de ţigări aprinse

“Ţigările aruncate la voia întîmplării au provocat trei incendii într-o singură zi. A ars un depozit de rumeguş, un grajd, precum şi vegetaţie uscată. Din fericire, intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca valoarea pagubelor să fie mult mai mică decât cea a bunurilor salvate.”

Crişana: Val de petiţii la Avocatul Poporului

“În prima jumătate a anului 2008, activitatea instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Oradea a înregistrat o creştere semnificativă a numărului de reclamaţii ale cetăţenilor nemulţumiţi de modul în care autorităţile locale înţeleg să dea curs solicitării lor. Conform unei statistici întocmite de experţii acestui birou în primele luni ale acestui an s-au prezentat în audienţă 450 cetăţeni, cu 100 mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă a anului 2007.”

Realitatea bihoreană: Demisii în lanţ la Primărie

“Începând de la 1 iulie, Raluca Covăcescu, cea care a preluat atribuţiile de director al Direcţiei de Urbanism din Primăria Oradea, odată cu mazilirea directorilor regizată de Mihai Groza, va părăsi administraţia publică locală. Şi fostul director al Direcţiei Tehnice va spune adio colegilor din Primărie.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: