Oradea Press – 27 iunie 2008

Jurnal bihorean: Iliescu lui Bar: Dă-ţi demisia!

“Conducerea centrală A PSD le-a cerut ieri şefilor PSD Bihor să-şi dea demisia! Rezultatele foarte slabe în Bihor, cu mult sub media naţională a partidului, a determinat această atitudine din partea lui Geoană, Iliescu şi compania.”

Jurnalul de dimineaţă: «Bombe» turistice la Padiş

“Staţiunea Padiş, una din cele mai renumite staţiuni montane din Bihor, nu respectă cele mai minime norme de igienă privind alimentaţia şi cazarea turiştilor. […] Unii operatori economici au preferat să se facă nevăzuţi la vederea organelor de control, care nu se prea înghesuie prin zonă. Din 2003 şi până în rpezent, doar două controale au fost efectuate de inspectorii instituţiilor abilitate.”

Crişana: Nu se mai vede litera legii din pădurea de umbrele!

“Inspectorii de urbanism din cadrul Primăriei Oradea au ieşit zilele acestea pe Corso pentru a verifica dacă societăţile de alimentaţie publică ce-şi desfăşoară activitatea în zona centrală respectă dispoziţiile privind amplasarea teraselor sezoniere adoptate de Consiliul local. În urma verificărilor au fost emise şapte somaţii în principal pentru că societăţile de alimentaţie în cauză au încălcat normele privind lăţimea terasei şi au utilizat umbrele publicitare şi nu copertine de tip rulou, neinscripţionate.”

Realitatea bihoreană: O nouă faţă pentru Piaţa Unirii

“Noua administraţie nu vede cu ochi buni proiectul de reamenajare a Pieţei Unirii aşa cum a fost gândit de administraţia pedelistă. Municipalitatea intenţionează să reabiliteze din temelii Piaţa Unirii, însă, dată fiind complexitatea lucrărilor care se vor întinde pe câteva luni bune, lucrul efectiv va începe după finalizarea şoselei de centură.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: