Oradea Press – 30 iunie 2008

Jurnal bihorean: Bolo iscăleşte condica la 7:30

“Primarul Bolojan s-a instalat în biroul cu nr. 1 din Primărie şi şi-a reluat în instituţie mai vechile sale obiceiuri de pe vremea când era prefect de Bihor. Edilul-şef a pus deja accent pe punctualitatea angajaţilor Primăriei. Cei care ajung după ora 7:30 la serviciu sunt luaţi ‘în evidenţă’ de către şefi, la indicaţiile noului primar.”

Jurnalul de dimineaţă: Silver Hotel şi-a deschis porţile

“Unul dintre cele mai moderne hoteluri din Oradea, Silver Hotel Conference &SPA, şi-a deschis porţile, oferind clienţilor săi condiţii de cazare de lux şi servicii de calitate, într-o adevărată oază de linişte şi într-un mediu ambiant foarte plăcut. Situat în imediata apropiere a Spitalului Clinic Judeţean şi a centrului de cercetare pomicolă, Silver Hotel Conference &SPA este doar la 900 de metri de centrul urbei de pe Crişul Repede, pe strada Louis Pasteur nr. 102.”

Crişana: Examinatori auto cu inteligenţă (artificială)

“Până în toamna acestui an, în toată ţara se va recurge la examinarea cu ajutorul calculatorului a candidaţilor care susţin proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere. O altă schimbare va fi aceea că examenul va putea fi susţinut numai la locul de domiciliu sau de rezidenţă a candidatului.”

Realitatea bihoreană: Se scumpeşte viaţa

“Scumpirea gazelor şi a energie electrice, de la 1 iulie, va determina şi creşteri de preţuri la alimente, consideră producătorii din domeniu. […] Deşi se anunţă producţii bune de grâu, pâinea, unul dintre alimentele de bază de pe masa românilor, se va scumpi cu siguranţă, din cauza creşterii preţului la energia electrică şi gaze.”

Bihoreanul: “Ne supunem deciziei electoratului” – interviu cu Petru Filip

“Rezultatele electorale la nivelul municipiului au amplificat neînţelegerile din interiorul filialei. Ele erau exprimate, într-o formă mai puţin acută, de o perioadă relativ lungă, dar am considerat că o decizie capitală înainte de alegeri nu era oportună şi am încercat realizarea unui echilibru.”

Gazeta de Oradea: Se tulbură apele în Penitenciarul Oradea

“Dezvăluirile GAZETEI DE ORADEA au ‘învolburat’ apele în Penitenciarul oradea. Ioan Boroş este pe ‘lista neagră’ pentru că a ‘ciripit’. Acuzat că i-a cerut bani să-l promoveze într-o funcţie superioară, subcomisarul Pop l-a chemat pe agent în faţa comisiei de disciplină.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: