Oradea Press – 1 iulie 2008

Jurnal bihorean: Închis pe centură, în Ioşia

“Un grafic de execuţie a lucrărilor pe strada Densuşianu indică opt activităţi semnificative care trebuie executate, în afara celor angajate de Guvern, pentru lărgirea la patru benzi. Viceprimarul Carp a spus că devierea traficului s-a decis pentru a grăbi finalizarea.”

Jurnalul de dimineaţă: Scandal între culte la Bruxelles

“Înalţii ierarhi din Transilvania, prezenţi la Bruxelles la invitaţia europarlamentarului Lázló Tökés, s-au plâns reprezentanţilor cultelor din Parlamentul European că enoriaşii greco-catolici sunt supuşi unei discriminări instituţionalizate. Înalţii prelaţi au arătat că imobile simbolice, cum sunt Palatul Episcopal Romano Catolic, din Oradea, sau fosta Şcoală a poetului Ady Endre, din Zalău, nici până astăzi n-au revenit în folosinţa proprietarilor lor de drept.”

Crişana: Ocolul centurii în… 180 de zile

“Măsurile pentru devierea traficului au fost luate de la ora 7 dimineaţa, în rpezenţa reprezentanţilor firmei Selina, ai Companiei de Apă Oradea, Serviciului Poliţiei Rutiere şi a viceprimarului Gheorghe Carp. Pe lângă indicatoare, la faţa locului au fost postaţi şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, pentru a-i îndrum pe şoferi pe ruta ocolitoare.”

Realitatea bihoreană: Răzmeriţă în PSD

“Organizaţiile dizolvate din Cluj şi Braşov au declanşat răscoala împotriva centrului. […] Preşedintele filialei Bihor a PSD susţine că decizia venită de la centru este nestatutară. ‘Comitetul Executiv nu poate dizolva conducerea unei organizaţii. Preşedintele unei filiale judeţene poate fi revocat doar de Conferinţa Judeţeană, forul în care a şi fost ales’, spune Mihai Bar.”

Informaţia de Vest: O parcare, doi “chiriaşi”

“Cel mai concludent exemplu este al parcării de pe Strada Independenţei, de lângă statuia lui Mihai Eminescu. Deşi poate adăposti 108 maşini, în marea majoritate a timpului, aceasta nu este utilizată în scopul în care a fost amenajată. Aici au loc, în schimb, concerte, manifestări publice sau diferite expoziţii.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: