Oradea Press – 2 iulie 2008

Jurnal bihorean: Reforma începe de la 10%

“10% din personalul Primăriei urmează să fie tras pe linie moartă, a anunţat primarul Ilie Bolojan cu ocazia primei sale conferinţe de presă. Raţiunile acestei măsuri reformatoare a instituţiei ţin de o mai bună gestionare a bugetului aflat într-un deficit de 30%, dar şi de eficientizarea muncii subordonaţilor.”

Jurnalul de dimineaţă: Gaură neagră la Bugetul Primăriei

“Gaura din bugetul Primăriei va depăşi – la sfârşitul anului – peste 800 de miliarde de lei. Acestea sunt estimările făcute de primarul Ilie Bolojan, cu ocazia primei conferinţe de presă.”

Crişana: Tirurile care trec prin Borş sunt urcate pe cântare

“Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a amplasat, sâmbătă, două cântare în punctul de frontieră Borş, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, cu ajutorul cărora autotrenurile sunt verificate în vederea protejării drumurilor de tonajele excesive.”

Realitatea bihoreană: Taie din birocraţi

“Ziarul Primăriei, precum şi o bună parte dintre angajaţii de la Compartimentul Comunicare, Imagine şi Mass-Media sunt pe lista disponibilizărilor. […] O schemă de personald e 962 de angajaţi, aşa cum este în acest moment cea din Primărie, este mult prea stufoasă, existând activităţi prestate, concomitent, de mai multe servicii sau compartimente.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: