Oradea Press – 4 iulie 2008

Jurnal bihorean: Cetatea e în sărbătoare

“După ce o perioadă nu s-a ştiut ce se va alege de Serbările Cetăţii, iată că în cele din urmă orădenii vor avea parte de un weekend întreg de distracţii şi divertisment în Şanţul Cetăţii. Pentru ca Serbările să fie tratate aşa cum se cuvine, acum, în miez de vară, edilii ‘au sacrificat’ fonduri din bugetul Toamnei orădene.”

Jurnalul de dimineaţă: Crucea Roşie română, în elita mondială

“Echipajul Crucii Roşii din România, format în mare parte din studenţi ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie ai Universităţii Oradea, a reuşit performanţa de a se clasifica în elita echipajelor de Cruce Roşie din Europa. Cu ocazia celei de a XVI-a ediţii a Concursului Internaţional de la Solferino, românii au reuşit performanţa să se clasifice pe locul 7 la care au participat 20 de echipe.”

Crişana: Zeci de mii de bihoreni au apelat anul acesta la 112

“În primelem luni ale acestui an, zeci de mii de bihoreni au apelat numărul unic pentru situaţii de urgenţă, 112, cele mai multe solicitări fiind adresate Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La fel ca şi anii trecuţi, majoritatea apelurilor, peste 90%, s-au dovedit a fi false sau au semnalat situaţii care nu erau urgente.”

Realitatea bihoreană: Sănătate legată de glie

“Românii asiguraţi se pot trata în străinătate, dar Casa Naţională de Asigurări de Sănătate decontează serviciile la preţurile din ţară. […] Comisia Europeană (CE) a lansat proiectul Smart Open Services (SOS) care va permite medicilor accesul la informaţii medicale despre persoanele care călătoresc sau locuiesc în străinătate, în state UE, şi au nevoie de îngrijiri medicale în situaţii de urgenţă.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: