Oradea Press – 8 iulie 2008

Jurnal bihorean: Interviu cu Bolojan

“Politica pe termen lung este să aducem dezvoltare în Oradea, în aşa fel încât din impozitele create de dezvoltare – impozitul pe venit, pe proprietăţi – să creştem bugetul municipalităţii. Aceasta e o politică sănătoasă, iar dacă vom vinde active, le vom vinde la preţuri de piaţă, în condiţii transparente şi foarte clare.”

Jurnalul de dimineaţă: Alimentare cu apă de 700 de milioane de Euro în Bihor

“Valoarea proiectului în Bihor se ridică la 700 de mil. Euro, din care contribuţia Consiliului Judeţean este de doar 2%, iar cofinanţarea din fondurile europene se ridică la 85%, diferenţa fiind asigurată de la bugetul de stat. […] Finanţarea din fondurile nerambursabile de la Uniunea Europeană va fi asiguratp doar pentru zonele locuite.”

Crişana: Fosta administraţie a votat bicicleta până şi-a urcat sacii în căruţă

“Proiectul ‘Votaţi Bicicleta! Votaţi un oraş mai curat!’ pentru care s-au cheltuit, în perioada 2001-2004, 697.104 euro, din care 328.078 de euro reprezintă contribuţia Comunităţii Europene, rămâne şi după patru ani de la implementare un deziderat controversat. Cu aceşti bani municipalitatea orădeană avea obligaţia să traseze piste de biciclete de o distanţă de aproximativ 6 km, să instaleze 12 rastele pentru biciclete, să instaleze un panou luminos care afişează zilnic nivelul poluanţilor generaţi ca urmare a traficului urban şi sp achiziţioneze 150 de biciclete, dotate cu ciclocomputer şi cu posibilitatea de a fi identificate în trafic.”

Realitatea bihoreană: Priorităţi de grad 0

“’Nu le-am cerut angajaţilor din CJ decât transparenţă maximă şi să lucreze pe litera legii’, a declarat Ţîrle, care a mai adăugat că circuitul documentelor se va schimba radical faţă de cel existent până acum în această instituţie. […] În priorităţile noii conduceri se înscriu investiţiile în introducerea apei şi canalizării în judeţ, construirea de staţii de epurare, reabilitarea drumurilor.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: