Oradea Press – 9 iulie 2008

Jurnal bihorean: Aeroportul nu-şi ia zborul

“Foştii capi ai administraţiei locale şi judeţene se gândeau la un amplasament în zona Săcuieni, racordat la Autostrada Transilvania. Noul primar, Ilie Nolojan, respinge însă din start strămutarea: ‘Nu cred, realist vorbind, în aeroporturi găsite pe alte amplasamente. În primul rând, la Oradea trebuie să aterizeze zece curse pe zi, nu trei, ca acum. Ăsta e primul lucru pe care trebuie să-l facem.’”

Jurnalul de dimineaţă: Fenomenul Bolojan

“În primul rând este de remarcat transparenţa cu care actualul primar menţionează sursele de finanţare care l-au ajutat într-o oarecare măsură să cîştige alegerile. Acest gest denotă independenţa în actul decizional, o PREMIERĂ în domeniu, fapt pentru care Ilie Bolojan merită aprecieri sincere.”

Crişana: La umbra marelui pavaj stau viciile ascunse

“Nepăsarea conducerii municipalităţii, dar şi lipsa de civilizaţie a concitadinilor au transformat Corsoul orădean, în mai puţin de doi ani de când a căpătat o nouă înfăţişare, dintr-un simbol al oraşului în unul lipsit de orice strălucire. Dalele pentru care s-au cheltuit peste 4,6 milioane lei încep să dispară bucată cu bucată, spoturile încastrate în pavaj nu mai luminează decât pe alocuri, duzele de la fântâni sunt defecte.”

Realitatea bihoreană: Trei ani de şantier

“De mai bine de un an de zile au început lucrările de reparaţii la Spitalul Clinic Judeţean, atât la Staţionarul I, cât şi la Staţionarul II, însă prea multe modificări nu au apărut. După spusele managerului unităţii reparaţiile şi reabilitarea unor secţii va mai dura circa trei ani, din cauza fondurilor care vin cu ţârâita.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: