Oradea Press – 11 iulie 2008

Jurnal bihorean: Oradea, bugetul şi terenurile…

“Pentru anul acesta municipalitatea a ‘umflat potul’ considerabil. Se aşteptau 156,7 milioane lei noi, însă s-a încasat cu circa 47 de milioane mai puţin. Raportul de specialitate privind propunerea de rectificare negativă a bugetului, prezentat de către Executivul Primăriei, arată că 39 din cele 47 de milioane de lei noi reprezintă ‘nerealizări din vânzările de terenuri’.”

Jurnalul de dimineaţă: Bugetul sportului orădean, decimat!

“Ceea ce se preconiza a se întâmpla după schimbarea administraţiei locale se confirmă, bugetul alocat aportului fiind drastic ciuntit astfel încât se pune chiar problema desfiinţării unor echipe. Este vorba de echipa de baschet feminin, care trece înapoi – în totalitate – la CS Universar, în timp ce echipa masculină ar putea chiar să se desfiinţeze.”

Crişana: Universitatea Oradea a primit aprobarea ARACIS

“Spre bucuria celor care doresc să urmeze cursuri postuniversitare la Oradea, instituţia de învăţământ superior a primit acordul Agenţiei pentru aproape 170 de programe de master.”

Realitatea bihoreană: De la Salonta la Cannes a fost un drum de 15 ani

Marian Crişan: “Sunt foarte legat de Salonta, de grupul meu de prieteni, de oamenii de aici. Nici la Cannes nu m-am simţit mai puţin… salontan. Să nu-ţi închipui că aceia care cîştigă premii mari sunt toţi dion New York sau din Paris. Mulţi s-au născut în orăşele ca Salonta sau chiar mai mici. Nu trebuie să avem complexe pe chestia asta, pentru că venim din oraşe mici sau dintro ţară care e cum e. Românii îs cam pesimişti din fire. Ar trebui să scăpăm de chestia asta şi de complexe. Eu am învăţat că merită să lupţi pentru ceva în care crezi. Pentru mine, succesul de la Cannes vine după o ‘călătorie’ de 15 ani. Niciodată nu mi-am spus ‘nu se poate’, ‘nu-i pentru mine’.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: