Oradea Press – 16 iulie 2008

Jurnal bihorean: Taxe şi impozite 2009

“Viceprimăriţa Rozalia Biro a anunţat ieri o serie de modificări ale taxelor şi impozitelor percepute de către Primărie pentru anul 2009. Biro a precizat că noua politică fiscală urmăreşte atragerea de investitori, încurajarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi decongestionarea traficului din centrul Oradiei.”

Jurnalul de dimineaţă: Medici judecaţi pentru ucidere din culpă

“Un anestezist şi un medic ginecolog, de la Spitalul Municipal din Beiuş, au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă. Procurorii susţin că, în urma unei cezariene, medicii sunt vinovaţi de moartei unei tinere femei.”

Crişana: Jertfelnicia credincioşilor nu e de ajuns pentru finalizarea bisericii din Nufărul

“În momentul de faţă, se plachează turnul cu plăci de clingherit, aduse din Germania. Din păcate, 2008 este anul cel mai nefast pentru biserica din Nufărul, singurul sprijin venind numai din partea credincioşilor, prin donaţii, şi a Primăriei, instituţie care, până în prezent, a alocat suma de 13.500 lei.”

Realitatea bihoreană: Înscrierile la facultăţi dau dureri de cap

“Aflate pe ultima sută de metri, înscrierile în învăţămîntul superior orădean îi bulversează pe mulţi dintre candidaţi. Aceasta pentru că facultăţile orădene le cer celor care vor să acceadă în învăţământul superior diploma de bacalaureat în original, deşi pe site-ul instituţiei este trecut că se acceptă şi copia legalizată.”

Informaţia de Vest: Minţiţi cu neruşinare

“Cele 10 tramvaie Siemens ultrmamoderne, dintre care câteva circulă deja prin Oradea, costă aproximativ 3,9 milioane de euro bucata. Nicidecum 2,7 milioane cât anunţa fosta conducere a primăriei, care a ‘omis’ dobânda către instituţia bancară care a finanţat achiziţia.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: