Oradea Press – 23 iulie 2008

Jurnal bihorean: Se unesc spitalele orădene

“Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, cât şi viceprimarul Gheorghe Carp speră ca până la toamnă să obţină Hotărârea de Guvern care să consfinţească proiectul vizând unificarea celor patru spitale orădene care se află în administraţia Primăriei: Spitalul Clinic Municipal, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie şi Spitalul Clinic de Obstretică şi Ginecologie.”

Jurnalul de dimineaţă: Românii nu-şi permit să facă economii

“Aproape 30% din populaţia României îşi cheltuieşte toate veniturile şi nu mai face economii. Motivul: banii de care dispune sunt prea puţini pentru a putea fi investiţi sau pentru a fi ţinuţi la bănci.”

Crişana: A-nceput de ieri să cadă câte-o salcie în apă…

“trei sălcii stau căzute de câteva zile în apele Crişului Repede, în zona Podului Decebal, fără ca autorităţile să se sesizeze cu privire la acestea. Mai mult chiar, nici măcar ecologiştii nu s-au autosesizat. Potrivit trecătorilor din zonă, de când sălciile s-au rupt şi au căzut în Criş, în jurul lor s-au adunat mormane de gunoaie.”

Realitatea bihoreană: Sciziune între sindicate

“Protestele de săptămâna trecută au fost repede uitate de CNSLR Frăţia care susţine că a ajuns la un acord rezonabil cu Guvernul. Liderii BNS susţin însă că îşi vor continua protestele nemulţumiţi de turnura pe care o ia nivelul de trai din România.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: