Oradea Press – 28 iulie 2008

Jurnal bihorean: Admişii trebuie să confirme

“Toţi candidaţii care au fost declaraţi admişi în urma concursului de admitere la Universitatea din oradea trebuie să îşi confirme locul la facultatea la care doresc să îşi continue studiile. Pentru aceasta, ei au la dispoziţie 10 zile de la momentul în care au fost afişate rezultatele provizorii.”

Jurnalul de dimineaţă: Peste 1,5 milioane de români au intrat deja în recesiune în Spania şi Italia

“Pierderea locurilor de muncă din cauza crizei economice ameninţă să închidă robinetul transferurilor de valută de la românii din străinătate, care acopereau o aprte substanţială din deficitul extern al României.”

Crişana: Liberalii orădeni amână desemnarea candidaţilor

“PNL Bihor şi-a stabilit o parte dintre candidaţii cu care se va prezenta la alegerile parlamentare din toamnă. Deşi anunţau că până la sfârşitul săptămânii trecute se vor cunoaşte numele tuturor celor 13 candidaţi, organizaţia din Oradea a cerut o păsuire până în data de 15 august pentru a decide care dintre potenţialii candidaţi ar fi cei mai potriviţi pentru a intra în luptă.”

Realitatea bihoreană: Avertizaţi să lase măgăriile

“Primarul Ilie Bolojan a avut prima întrevedere cu jucătorii şi antrenorii FC Bihor de la învestirea sa în funcţie, precum şi o nouă rundă de discuţii cu conducerea clubului orădean. Tehnicianul Gheorghe Silaghi a spus că dialogul de vineri cu edilul-şef al oraşului a fost mai mult decît constructiv, chiar dacă s-a adus în prim-plan bugetul auster pe care îl are echipa.”

Bihoreanul: Afară din Primărie!

“Directorii din Primărie au tras de timp cât au putut, dar acum timpul s-a terminat. Au câteva zile să aleagă pe cine dau afară şi pe cine păstrează. Consiliul Local Oradea va discuta pe 31 iulie noua organigramă a municipalităţii, care trebuie să aibă cu 10% mai puţini angajaţi. Reducerile de personal vor afecta de la directori la femei de serviciu, fiind prima disponibilizare de personal făcută de Primăria orădeană. Şi cea mai mare din România!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: