Oradea Press – 30 iulie 2008

Jurnal bihorean: Roviniete “made in Oradea”

“O firmă orădeană şi-a adjudecat contractul de 3.000.000 de euro de livrare a rovinietelor. […] Ministerul Transporturilor atenţionează că mîine e ultima zi de suspendare a amenzilor pentru lipsa rovinietelor. În paralel cu vechile roviniete, care se mai pot cumpăra de la oficiile poştale, şoferii pot opta la noile roviniete matcă-cupon, care pot fi pentru o zi, o săptămână, o lună sau un an, la tarife diferenţiate după durată şi tipul autovehiculului.”

Jurnalul de dimineaţă: Hotel Parc scos la vânzare

“Unul dintre hotelurile emblematice ale Oradei, Hotel Parc, a fost scos la licitaţie de Fisc din cauza datoriilor neplătite. Preţul de licitaţie porneşte de la suma de 1.886.448 lei. […] Licitaţia va avea loc în 8 august, la sediul Finanţelor Publice, de la ora 10.”

Crişana: Dezbatere pe tema consumului cultural

“Invitaţia lansată de Consiliul Local, prin Administraţia Imobiliară Oradea – Serviciul Management Programe, i-a cam lăsat rece pe factorii culturali locali, puţini dintre ei fiind prezenţi ieri la dezbaterea publică organizată pe marginea anchetei sociologice a consumului cultural şi la lansarea configurării strategiei culturale a municipiului Oradea.”

Realitatea bihoreană: Super-hotel în Oradea

“Aba Turism SRL Oradea a anunţat, ieri, semnarea contractului de franciză şi începerea investiţiei pentru construcţia celui mai modern hotel de 3 stele superior din Oradea, care face parte din lanţul hotelier american Ramada. Construcţia va fi situată la 900 de metri de Primăria Oradea, pe Calea Aradului, nr. 9, lângă Alcatel. Lucrarea are termen de finalizare anul 2010.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: