Oradea Press – 31 iulie 2008

Jurnal bihorean: Altă demisie de director

“Ilie Bolojan a aprobat ieri demisia şefului uneia dintre cele mai importante regii subordonate muncipalităţii, Compania de Apă Oradea. Ioan Ciursaş şi-a înaintat ieri demisia, iar de azi nu mai este directpr general al CAO. Ultima apreciere a primarului Bolojan faţă de activitatea CAO a survenit în urma ploii abundente care a inundat pe 18 iunie mai multe străzi şi subsoluri din Oradea.”

Jurnalul bihorean: Adio, mafie în taximetrie

“Începând de mâine, taximetriştii fără autorizaţie vor intra în vizorul organelor de control. În cadrul şedinţei de azi, în conformitate cu prevederile legale, aleşii locali vor decide reducerea numărului taximetriştilor de la 1.100 la 821. Proiectul de Hotărâre de CL se bazează pe Legea 68 din 2008, care aprobă Ordonanţa Guvernului 153 din 2007: patru autorizaţii la fiecare o mie de locuitori.”

Crişana: A început numărătoarea bobocilor la Universitatea din Oradea

“În sesiunea din luna iulie a admiterii la facultăţile din cadrul Universităţii din Oradea au fost ocupate 1.624 din cele 1.649 de locuri bugetate, restul de 25 fiind disponibile în sesiunea din toamnă. De asemenea, din cele 5.983 de locuri cu taxă de la nivelul întregii Universităţi, nu au fost ocupate decât 4.050, aproximativ 1.000 de candidaţi fiind declaraţi respinşi. Aceasta este doar o situaţie provizorie, candidaţii admişi având la dispoziţie 10 cile pentru confirmarea locului.”

Realitatea bihoreană: Sporesc locurile în creşe

“Din septembrie, numărul locurilor în creşele orădene se va suplimenta cu 80, jumătate dintre ele fiind în cea mai nouă şi mai modernă unitate din Oradea. Criza locurilor din creşă este doar parţial rezolvată, pentru că numărul solicitărilor este dublul ofertei.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: